Međutim, topljenje čokolade ume da bude veoma nezgodno. Ona lako zagori, dodavanje vode i mleka može previše da je razredi, a nekad čak i potpuno izgubi svoj prepoznatljiv miris.
Jedna korisnica TikToka, pokazala je sjajan trik za topljenje čokolade, za koji ćete se sigurno pitati kako vam ranije nije pao na pamet.
SVAKA ŽENA TREBA DA ZNA

CRVENI ROLAT Neodoljivo predjelo koje prvo nestane sa slavske trpeze, a ukusa koji priča priče

BAJADERA BOMBICE Omiljeni desert na drugačiji način, prste da poližete

SARME IZ RERNE Slasne i preukusne, postaće vaš novi omiljeni način spremanja
Sve što treba da uradite je da napunite posudu sa vodom i da je prokuvate. Kad voda baci ključ, spustite upakovanu čokoladu u vodu.
Proces topljenja je gotov u svega nekoliko minuta, a sve što posle toga treba da uradite je da isečete omot i sipate čokoladu gde treba.