Promenila lični opis: Dvojnica Sofije Loren danas važi za najlepšu ženu sveta, a evo kako je izgledala pre operacija

Olja Jelić Vesti 23.04.2024 19:10 0

Isplivala je fotka kako je izgledala jedna od najlepših žena sveta pre estetskih zahvata

Madalina Genea

Shutterstock

Rumunska manekenka i glumica Madalina Genea, koju su mediji prozvali i modernom Sofijom Loren, jedna je od najlepših žena sveta.

Karijeru je započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Glumila je u poznatom filmu ''Dinastija Gucci'', u kojem je glumila Sofiju Loren, a glumila je i u filmovima ''Legacy'', ''All You Ever Wished For'', ''Zoolander'' i drugima.

 

 

Međutim, kao i oko brojnih drugih poznatih dama, lome se koplja zbog njenog izgleda i plastičnih operacija, pre kojih je izgledala drugačije.

Na društvenim mrežama osvanula je njena stara fotografija na kojoj je odmah vidljivo što je sve na sebi menjala. Manekenka je povećala usne, popunila obraze, uvećala grudi i napravila razna zatezanja lica.

 

 

U stranim medijima šuška se da je išla na zahvate upravo zato da bi što više nalikovala na Sofiju, ali ona te estetske zahvate nikad nije priznala.

2012. godine uspela je da zavede glumca Žerarda Batlera, a osim njega Madalina je bila i s Majklom Fasbenderom, šuškalo se da je zavela i Leonarda Di Kaprija. Iz veze s rumunskim preduzetnikom Metjuom Stratanom ima ćerku Šarlot.

Pričalo se i da je njeno srce osvojio Andrea Kastagnola, a poslednja romansa koju je imala bila je sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovom.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading