Deluju kao da umiru od gladi: Slavne ličnosti koriste ovaj lek za mršavljenje, a stručnjaci su otkrili njegove štetne strane

Olja Jelić Vesti 23.04.2024 18:43 0

Sve češće primećujemo kod poznatih osoba u Holivudu tanke obraze, duboke oči i opuštenu kožu, što se povezuje sa korišćenjem "Ozempic" leka

Skot Disik, Džesika Simpson

Profimedia

Sve češće primećujemo kod poznatih osoba u Holivudu tanke obraze, duboke oči i opuštenu kožu. Dok se lek “Ozempic” sve više traži među slavnim osobama koje žele da izgube na težini, pojavljuje se i novi trend. Negativna strana ove popularne metode mršavljenja naziva se ‘usahlo lice’, što veseli plastične hirurge, izveštavaju strani mediji, uključujući i Daily Mail.

“Kada izgubimo masnoću na licu, vidimo znakove poput udubljenijih obraza, opuštenije kože i opšteg udubljenja crta lica. Ponekad to postari osobu, jer je salo u našim obrazima ono što nam daje mladalački izgled”, rekla je za Daily Mail Dr. Smita Ramanadham, plastični hirurg iz Nju Džerzija.

Nedavno je Skot Disik šokirao sve svojim novim izgledom, ali nije jedini poznati koji je prihvatio tu slavnu metodu. Tu su i Šeron Ozborn, kao i Džesika Simpson.

Skot Disik, Džesika Simpson

Profimedia

 

Na temelju njihovih fotografija jasno je da svi imaju iste posledice uzimanja ovog leka – njihova lica izgledaju uvučeno, umorno i puno starije.

"Kao da je umirala od gladi"

Glumac Džon Gudman, koji je izgubio oko 100 kilograma tokom poslednjih 10 godina, ima evidentno opušteniju kožu. On ističe da je kilograme izgubio tako što je jeo manje obroke, redovno šetao sa svojim psima i izbacio šećer i alkohol iz ishrane, iako stručnjaci tvrde da je takvo stanje kože upravo posledica upotrebe spomenutog leka.

Robi Vilijams se takođe našao na popisu konzumenata spomenutog leka, a vidljivo je udubljenje ispod njegovih očiju i obraza i više bora koje se pojavljuju zbog gubitka volumena. Iako su žene manje podložne vidljivosti korišćenja “Ozempica”, doktori ističu da je Šeron Ozborn čist primer njegovih loših posledica.

“Oči joj izgledaju više uvučene, obrazi su joj više udubljeni” , rekla je dr. Ramanadham koja je ukazala i na gubitak volumena u licu. Doktorima nije promakla ni Džesika Simpson.

Skot Disik, Džesika Simpson

Profimedia

 

“Kad pogledam noviju fotografiju, njene su oči uvučene, lice više ispijeno, a ni njeni obrazi nisu tako puni. Lice joj izgleda pomalo mršavo, zapravo, kao da je umirala od gladi”, zaključili su doktori.

BONUS VIDEO:

 

@najzena.rs Trud i rad je nešto što se uvek isplati, što nam upravo dokazuje influenserka Mila Nađ iz Novog Sada koja je za manje od godinu dana uspela da izgubi 41 kilogram! 💪 Više o njenoj borbi, sa čime se sve susretala, ko je bio njena najveća podrška, ali i koja je njena poruka devojkama, otkriva Mila za NajŽenu. ☺️ #najzena #zena #mrsavljenje #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy ♬ original sound - Najzena.rs

 

 

 

Komentari (0)
Loading