Nove slike glumca rastužile su sve: Pre 10 godina doživeo je moždani udar, niko ne može da ga prepozna

Jelena Vukelić Vesti 22.04.2024 17:47 0

Pre devet godina, pričajući o svojoj borbi za zdravlje nakon moždanog udara, rekao je: “Nije teško održavati smisao za humor, to je samo deo moje DNK."

Profimedia

Profimedia

Čuveni glumac Tim Kari nedavno se pojavio u Beverly Hillsu, uoči svog 78. rođendana koji je proslavio 19. aprila. Zvezda filma “Sam u kući” i mnogih drugih filmova, doživeo je pre deset godina moždani udar. Bio je neko vreme na fizikalnoj i govornoj terapiji, a onda se vratio poslu, koliko mu je zdravstveno stanje dozvoljavalo. Ističe da mu je humor mnogo pomogao.

 

 

Glumac se takođe pojavio 2020. godine na događaju u čast čuvenog filma iz 1975. “The Rocky Horror Picture Show” u kojem je igrao glavnu ulogu. To ostvarenje bilo je kombinacija mjuzikla i horora.

Pre devet godina, pričajući o svojoj borbi za zdravlje nakon moždanog udara, rekao je: “Nije teško održavati smisao za humor, to je samo deo moje DNK”, poručio je.

Profimedia

Profimedia

 

 

Tim Kari se pojavljuje i u nastavku pomenutog filma “The Rocky Horror Picture Show: Let’s Do the Time Warp Again”, 2016. gde je imao ulogu naratora. Pozajmljivao je glas u nekoliko projekata Cartoon Network.

Ne zaboravlja se njegova važna uloga u filmu “Sam u kući 2: Izgubljen u Njujorku” koji je premijerno prikazan 1992. godine.

Komentari (0)
Loading