Spas za tanku kosu: Ova frizura pružiće vam raskošan volumen, jednostavna je i laka za stilizovanje

Olja Jelić Vesti 30.04.2024 20:55 0

Stilizovati kosu u toplijem periodu godine poprilično je veliki izazov, ali je još je veći ako govorimo o tankoj kosi bez volumena

Tanka kosa

Printscreen/Instagram

Stilizovati kosu u toplijem periodu godine poprilično je veliki izazov, ali je još je veći ako govorimo o tankoj kosi bez volumena. Bez obzira na to što se danas na tržištu mogu pronaći razni proizvodi za njegu i stilizovanje kose, najveća razlika se postiže šišanjem.

 

 

Sigurni smo da znate kako kosu nije poželjno izlagati raznim agresivnim proizvodima i sredstvima za stilizovanje, kao ni toplotnim uređajima koji dodatno uništavaju njen izgled, a ovo je posebno naglašeno kada je u pitanju tanka kosa. Najefikasnija metoda za postizanje željenog volumena je šišanje kose, kao i njeno stilizovanje bez topline, pa će tako kosa dobiti malo teksture i izgledati zdravije i življe.

 

 

 

Kao frizura koja instantno pruža volumen kosi jest ona koja već nekoliko sezona ne silazi s liste najomiljenijih, a reč je o bob frizuri. Možete je stilizovati na brojne načine, bilo da želite ravnu ili talasastu frizuru. Šiške obožavamo jer pored volumena sjajno pristaju baš svim oblicima lica, kao i svakom tipu kose. Postepene frizure već su dobro poznati trik za stvaranje volumena, dok je za tanku kosu idealno napraviti skrivene slojeve. Reč je o slojevima ispod kose, bliži temenu koji čine našu kosu gušćom i punijom.

Ako šišanje nije vaša opcija, onda definitivno trebate da razmislite o tome da svoju kosu nešto drugačije fenirate. Uvijeni vrhovi mogu vrlo lako stvoriti željeni efekt, samo je potrebno da znate da baratate sa četkom i fenom za kosu. Iako su uvijeni vrhovi bili veliki hit devedesetih, ponovno su se vratili. Zato šružite svojoj kosi malo osveženja ovim trikom. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)
Loading